Üdvözlöm!

Nagy Krisztián vagyok, e honlap tulajdonosa. 1974-ben születtem Kisvárdán, ahol 32 évig éltem. Jelenleg Budapesten dolgozom és itt is lakom.

Egy nagyobb multimédiás munkám során kezdtem el digitális fényképezéssel foglalkozni 1997-ben, de csak több évvel később volt lehetőségem saját eszközöket használni. Kedvencem a makrofotózás, a szitakötők, lepkék és pókok világa, ezért a galériában a legtöbb kép ebből a műfajból való. Az utóbbi években időhiány miatt lényegében felhagytam a természetfotózással, ezért a repülőgépeken van a hangsúly.

Szakmámról: villamosmérnökként végeztem műszer-automatika szakirányon, azon belül a számítógépes gyártásautomatizálás és robottechnika irányába szakosodtam, valamint a világítástechnikai eszközök és rendszerek modult is felvettem. Jelenleg a közlekedési szakterületen dolgozom. Természetesen munka közben tovább folytattam tanulmányaimat, pl. a BME mérnöktovábbképző intézetén (optikai hálózatok méréstechnikája, ATM berendezések, számítógépes hálózatok biztonsága) valamint Walesben (ATM switches I&C+OAM) és Németországban (optikai hálózat és annak menedzsementje, Access hálózatok menedzsmentje, optikai kábelgyár). 2006-ban záróvizsgáztam a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen, MBA szakon. Óraadóként 4 évig tanítottam középiskolában távközlést, szakmai oktatásokat manapság is tartok. Gyakran vállalok konzulensi feladatot.

Az ismerőseim körében köztudott, hogy a Kraftwerk együttes rajongója, vagy inkább nagy tisztelője vagyok. Innen származnak korábbi nick-jeim: Manmachine, Die Roboter. Két koncertjükön is voltam. Még középiskolás koromban, 1991-ben alapítottunk barátommal egy zenei klubot Kisvárdán, ahol főként a szinti-pop-nak, és az EBM-nek (Electric Body Music) szenteltük az időt, erős Depeche Mode dominanciával.

Két gyermekem van, régebben gyakran voltak fotóalanyaim, de csak a lányom szereti ha fényképezik. Krisztián fiam főleg a műszaki dolgok iránt érdeklődik. Ingrid nagyon ügyesen rajzol és táncol. A kirándulásaimon, amikor a galériákban is látható természetfotókat készítettem, gyakran kísértek el.

Kérem, ha véleménye van fényképeimről, hagyjon üzenetet vendégkönyvemben, vagy írjon nekem e-mailt.VISSZA A FŐOLDALRA
ENGLISH VERSION